събота, 11 април 2009 г.

Провал, а след провала нов. Това е толкоз просто и логично


... този път обаче успехът е налице. По рецепта на Muntons Permium Lager с известна промяна от моя страна (нерафинирана кафява захар вместо пудра захар) резултата е видим на видео клипчето.

Всъщност някой би задал логичния въпрос "Как да съм сигурен, че това което виждам на клипа е домашна бира, а не някоя Каменица (да ме простите за мръсния израз) да речем?". Еми няма как. Бирата си е домашно приготвена, но съм добавил малко "Веро" (от къде съм го намерил е тайна), за да го докарам на пяна.

2 коментара:

devane каза...

Дай някакви координати да те питам разни неща за маята примерно и т.н. че и аз се опитвам да си направя домашна бира от muntons.

Пантофф каза...

Ако искаш пиши на pnatov@yahoo.com. Може и на Скайп ако ти е по-удобно, но ми прати един мейл преди това.