събота, 11 април 2009 г.
Провал, а след провала нов. Това е толкоз просто и логично
... този път обаче успехът е налице. По рецепта на Muntons Permium Lager с известна промяна от моя страна (нерафинирана кафява захар вместо пудра захар) резултата е видим на видео клипчето.
Всъщност някой би задал логичния въпрос "Как да съм сигурен, че това което виждам на клипа е домашна бира, а не някоя Каменица (да ме простите за мръсния израз) да речем?". Еми няма как. Бирата си е домашно приготвена, но съм добавил малко "Веро" (от къде съм го намерил е тайна), за да го докарам на пяна.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
2 коментара:
Дай някакви координати да те питам разни неща за маята примерно и т.н. че и аз се опитвам да си направя домашна бира от muntons.
Ако искаш пиши на pnatov@yahoo.com. Може и на Скайп ако ти е по-удобно, но ми прати един мейл преди това.
Публикуване на коментар